Canon EOS R7

Canon EOS R7

Beschrijving

De Canon EOS R7 is de nieuwste APS-C systeemcamera voor de hobbyist. Deze camera staat met zijn crop sensor van 32,5 megapixel garant voor haarscherpe foto’s en video’s in 4K-resolutie. 

Deze camera is dan ook heel erg in trek bij natuurfotografie. Hij heeft een zeer korte opstarttijd en burstsnelheden tot 30fps voor momenten die zeer snel moeten worden vastgelegd. De camera bevat ook een nieuwe deep learning technologie waardoor het scherpstellen zeer soepel en snel verloopt. 

Het is wel vereist om de Canon EF RF Mount Adapter bij aan te schaffen voor objectieven, die het mogelijk maakt EF en EF-S lenzen op je Canon EOS R camera te gebruiken.

Canon EF RF Mount Adapter

Beschrijving

Zoals eerder hierboven aangehaald is deze Canon EF RF Mount Adapter een must have. Door het gebruik van deze adapter ben je niet alleen aan de RF objectieven gebonden maar kan je ook met andere lenzen aan de slag zoals de EF en EF-S.

 

Door het gebruik van deze adapter is er ook geen kwaliteitsverlies bij het nemen van foto’s. Dit doordat de autofocus en de image stabilization functionaliteiten behouden blijven.

Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6 L iS II USM

Beschrijving

Deze Canon lens is ideaal voor sport- en natuurfotografie. De telelens is ook voorzien van een super UD element dat bijdraagt aan het indrukwekkende contrast met beperkte chromatische aberratie over het gehele zoombereik.

De telelens is uitgerust met een focus AF-systeem dat zorgt voor een snelle scherpstelling.

Robuust vormgeven met geavanceerde stof en water afdichting voor duurzaamheid. De Canon EF100-400mm is daarmee een uitblinker.

Canon Extender 1.4x III

Beschrijving

Deze compacte converter is ideaal voor sport- en natuurfotografie. Hij verlengt de brandpuntafstand van het objectief met een nauwkeurige AF als ook verbeterde communicatie tussen de camera. 

De ingebouwde microprocessor brengt gegevens over tussen het objectief en de camera waardoor de meetprestaties en het AF worden verbeterd. 

Handig om weten is dat er geen kwaliteitsverlies is bij gebruik van deze extender.